April 16, 2021

Victor Hanescu alearga in echipa Habitat for Humanity la Bucharest International 10K

Tenismanul Victor Hanescu s-a alaturat echipei Runners for Humanity la Bucharest International 10K si va alerga, pe 22 aprilie 2018, pentru sansa la o locuinta decenta a unor familii cu venituri reduse.
Pasionatii de alergare se pot inscrie in echipa Runners for Humanity pe platforma www.habitat.ro/run. Aici pot strange donatii pentru taxa de participare la competitie si pentru a ajuta organizatia Habitat for Humanity Romania sa construiasca in continuare locuinte pentru familii care acum traiesc in conditii precare.
Alaturi de tenismanul Victor Hanescu, din echipa Runners for Humanity fac parte peste 100 de alergatori la Bucharest International 10K, care va avea loc pe 22 aprilie. Pana la cursa, alergatorii strang fonduri pe www.habitat.ro/run pentru proiectele Habitat for Humanity Romania, organizatie care construieste locuinte pentru familii si tineri cu venituri reduse si construieste sau reabiliteaza centre comunitare si unitati scolare si medicale.
"M-am alaturat Habitat for Humanity Romania pentru ca imi place sa construiesc si sa-i ajut pe cei din jur sa isi indeplineasca visele. Proiectele Habitat for Humanity au adus speranta si un trai mai bun in vietile multor oameni", declara Victor Hanescu.
Organizatia Habitat for Humanity Romania este, pentru al doilea an, partener oficial de caritate al cursei Bucharest International 10K, organizata de campioana olimpica la maraton Constantina Dita. 10% din taxa de participare la cursa va fi donata catre Habitat for Humanity.
"De unul singur este greu sa construiesti o casa, dar in echipa lucrurile se schimba complet. Am trait o experienta unica pe un santier Habitat for Humanity Romania si am inteles cat de important este sa poti sa spui "acasa". Tocmai de aceea sunt incantata ca impreuna cu toti cei care alearga la Bucharest International 10K putem da o mana de ajutor celor care chiar au nevoie", a spus
Constantina Dita. Constantina Dita a fost voluntar in 2017 pe santierul Habitat for Humanity Romania din Bacau si a ajutat, alaturi de o echipa de sportivi de renume, la constructia a 36 de case intr-un timp record de 5 zile. Ea a a lucrat alaturi de alti peste 800 de voluntari, impreuna cu familiile locuinte decente.
Habitat for Humanity este cea mai mare organizatie non-guvernamentala din domeniul locuirii sociale in Romania. Organizatia are drept misiune eradicarea locuirii precare, o problema care ii afecteaza pe jumatate dintre romani, care traiesc in case supraaglomerate sau deteriorate.
Despre Habitat for Humanity Romania
Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in 70 de tari cu misiunea de a eradica locuirea precara. De 22 de ani in Romania, Habitat for Humanity Romania construieste si reabiliteaza locuinte pentru familii cu venituri mici, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.
Cu sprijinul a peste 34,000 de voluntari internationali si din companiile romanesti, Habitat for Humanity Romania a ajutat peste 88,500 de oameni sa aiba o casa decenta sau sa isi imbunatateasca conditiile de locuit.
Mai multe informatii sunt disponibile pe www.habitat.ro si www.facebook.com/habitat.ro.
Pentru mai multe detalii: Ana Nila, Communications Manager Habitat for Humanity Romania, ana.nila@habitat.ro, 0724 292 540.

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Mini-tenis
Motricitate
Sanatate
Sport copii
Tenis copii

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip