BINE AȚI VENIT LA ACADEMIA VICTOR HĂNESCU

După 17 ani de tenis profesionist, dintre care peste zece ani în TOP 100 ATP, am considerat că este timpul să trec la următoarea etapă a carierei mele. Această Academie s-a născut în mod natural, în primul rând datorită dorinței mele de a asigura copiilor și părinților lor, care au parcurs același drum ca și mine, un mediu de dezvoltare sigur. La Academia Victor Hănescu oferim profesionalism, performanță și facilități de top: sprijin mental, strategie, management, pregătire fizică, pregătire tactică și emoțională, suport medical și educație pentru sănătate, nutriție și mișcare.

Am acumulat cele mai bune rezultate din experiența mea pe diferite continente, adică tot ceea ce am simțit că este esențial dar lipsește la noi, am adunat în jurul meu pe unii dintre cei mai buni instructori, mentori și specialiști de tenis de performanță și am creat, cred eu, cel mai îndrăzneț proiect în tenisul românesc de până acum. La Academie ne propunem să valorificăm calitățile și aspectele pozitive pe care le are fiecare jucător, dezvoltarea unei mentalități sănătoase și a unei atitudini câștigătoare.

Viziunea acestei Academii este să dezvolte și să susțină viitorii campioni pe terenul de joc, dar și în viața de zi cu zi, să-l transforme într-un mediu perfect în care jucătorii se pot dezvolta profesional dar și uman.

În plus, visul meu este să fac din această Academie un punct de referință pe harta internațională a tenisului, care va oferi campioni valoroși lumii, indiferent de resursele lor materiale!

TRASEUL VIITORULUI CAMPION LA ACADEMIA VICTOR HĂNESCU

Cursuri de tenis Academia Victor Hanescu

Principiul care stă în centrul academiei noastre este simplu: nu antrenăm doar jucători care joacă foarte bine tenis, antrenăm viitori campioni din toate punctele de vedere, jucători care pot face față oricărei provocări, indiferent dacă se află pe terenul de joc sau în viața personală. Și pentru aceasta, ne concentrăm pe trei elemente:

1. Personalitatea unui campion
(este foarte mult influențat de situația pe care o aduce cu el din familie - fundamentul piramidei: valori, convingeri, comportament, modul în care vede viața și relaționează cu ceilalți, relația sa cu părinți etc.). Odată ajuns în echipa academică, îi oferim setul ideal pentru a-și modela caracterul și pentru a se dezvolta mental și emoțional, pentru a-și seta obiective înalte și un mediu care să-l ajute să crească și să rămână motivat.)

2. Un corp bine pregătit, capabil să susțină performanța pentru o perioadă lungă de timp.
(Nutriția și exercițiile fizice, stretching-ul înainte și recuperarea după orice formare tehnică și tactică - sunt elemente esențiale în planul de dezvoltare sănătoasă pe care îl concepem pentru fiecare jucător. Corpul nostru nu este o mașină care trebuie să reziste doar 4-6 ani până când trece prima tură de competiții, dar este un mecanism complex care trebuie să funcționeze corect chiar și după ce acesta și-a încheiat cariera de tenis profesionist.)

3. O tehnică excelentă.
(Acest stâlp devine imperativ și este dezvoltat în timp ce celelalte două sunt întărite. O tehnică impecabilă vă poate ajuta să urcați până într-un anumit punct, dar de aici încolo diferența va fi dată de cât de viguroas și sănătos este corpul și mintea jucătorului).

Bucuresti
10
Însorit
VINERI