Bine ati venit la academia Victor Hanescu

Cursuri de tenis - Train Like A Pro
PROFESIONALISM
BUCURIE
PERFORMANTA

De ce Academia Victor Hanescu?

Aceasta Academie s-a nascut in mod natural, in primul rand datorita dorintei mele de a asigura copiilor si parintilor lor, care au parcurs acelasi drum ca si mine, un mediu de dezvoltare sigur.

ALATURA-TE ECHIPEI !
AVH
Dupa 17 ani de tenis profesionist, dintre care peste zece ani in TOP 100 ATP, am considerat ca este timpul sa trec la urmatoarea etapa a carierei mele. Aceasta Academie s-a nascut in mod natural, in primul rand datorita dorintei mele de a asigura copiilor si parintilor lor, care au parcurs acelasi drum ca si mine, un mediu de dezvoltare sigur. La Academia Victor Hanescu oferim profesionalism, performanta si facilitati de top: sprijin mental, strategie, management, pregatire fizica, pregatire tactica si emotionala, suport medical si educatie pentru sanatate, nutritie si miscare.

Am acumulat cele mai bune rezultate din experienta mea pe diferite continente, adica tot ceea ce am simtit ca este esential dar lipseste la noi, am adunat in jurul meu pe unii dintre cei mai buni instructori, mentori si specialisti de tenis de performanta si am creat, cred eu, cel mai indraznet proiect in tenisul romanesc de pana acum.La Academie ne propunem sa valorificam calitatile si aspectele pozitive pe care le are fiecare jucator, dezvoltarea unei mentalitati sanatoase si a unei atitudini castigatoare.

Viziunea acestei Academii este sa dezvolte si sa sustina viitorii campioni pe terenul de joc, dar si in viata de zi cu zi, sa-l transforme intr-un mediu perfect in care jucatorii se pot dezvolta profesional dar si uman.

In plus, visul meu este sa fac din aceasta Academie un punct de referinta pe harta internationala a tenisului, care va oferi campioni valorosi lumii, indiferent de resursele lor materiale!

TRASEUL VIITORULUI CAMPION LA ACADEMIA VICTOR HĂNESCU

Principiul care sta in centrul academiei noastre este simplu: nu antrenam doar jucatori care joaca foarte bine tenis, antrenam viitori campioni din toate punctele de vedere, jucatori care pot face fata oricarei provocari, indiferent daca se afla pe terenul de joc sau in viata personala. Si pentru aceasta, ne concentram urmatoarele elemente:
- Antrenamente complete;
- Echipa;
- Mediu sanatos;
- Familie.
AVH
1. Personalitatea unui campion
(este foarte mult influentat de situatia pe care o aduce cu el din familie - fundamentul piramidei: valori, convingeri, comportament, modul in care vede viata si relationeaza cu ceilalti, relatia sa cu parinti etc.). Odata ajuns in echipa academica, ii oferim setul ideal pentru a-si modela caracterul si pentru a se dezvolta mental si emotional, pentru a-si seta obiective inalte si un mediu care sa-l ajute sa creasca si sa ramana motivat.)

2. Un corp bine pregatit, capabil sa sustina performanta pentru o perioada lunga de timp.
(Nutritia si exercitiile fizice, stretching-ul inainte si recuperarea dupa orice formare tehnica si tactica - sunt elemente esentiale in planul de dezvoltare sanatoasa pe care il concepem pentru fiecare jucator. Corpul nostru nu este o masina care trebuie sa reziste doar 4-6 ani pana cand trece prima tura de competitii, dar este un mecanism complex care trebuie sa functioneze corect chiar si dupa ce acesta si-a incheiat cariera de tenis profesionist.)

3. O tehnica excelenta.
(Acest stalp devine imperativ si este dezvoltat in timp ce celelalte doua sunt intarite. O tehnica impecabila va poate ajuta sa urcati pana intr-un anumit punct, dar de aici incolo diferenta va fi data de cat de viguroas si sanatos este corpul si mintea jucatorului).

VALORILE ACADEMIEI
VICTOR HANESCU

  • Profesionalism
  • Contributie
  • Bucurie
  • Performanta
  • Integritate
  • Pasiune
  • Progres
  • Familie
Header image

Viziune AVH

Viziunea acestei Academii este să dezvolte și să susțină viitorii campioni pe terenul de joc, dar și în viața de zi cu zi, să-l transforme într-un mediu perfect în care jucătorii se pot dezvolta profesional dar și uman.
Covilla team

O echipa de profesionisti

La Academia Victor Hănescu oferim profesionalism, performanță și facilități de top: sprijin mental, strategie, management, pregătire fizică, pregătire tactică și emoțională, suport medical și educație pentru sănătate, nutriție și mișcare.
obiectiv

Formarea campionilor in tenis si in afara terenului

"Nu trebuie să aștepți ca adversarul tău să greșească. Trebuie să creezi oportunitatea pentru tine." - Serena Williams