June 9, 2023

Cursuri tenis – cum stii ca juniorul tau are nevoie de ele

Fara indoiala, sportul este sanatate curata, cu atat mai mult cu cat acesta este practicat inca de la o varsta frageda. Copiii absorb usor orice informatie si invata rapid multe lucruri noi, prin urmare ai toate motivele din lume sa ii arati micutului tau cat de important este sportul. Daca vrei ca acesta sa aiba parte de o activitate placuta, relaxanta si antrenanta in acelasi timp, spune-i cat de frumoasa este lumea tenisului si inscrie-l la cursuri tenis!
Poate si tu ti-ai fi dorit in copilarie sa inveti tainele sportului alb. Daca nu ai avut o astfel de sansa, invata-l pe prichindelul tau sa se bucure de experienta jocului prin intermediul unor cursuri tenis specializate. La Academia Victor Hanescu din Bucuresti te asteapta cei mai buni antrenori si cele mai complexe cursuri, astfel incat cel mic sa se indragosteasca de lumea surprinzatoare a acestui sport.
Cum il va ajuta inscrierea la cursuri tenis?
1. Va avea mai multa incredere in fortele proprii
Micutul tau este timid si vrei sa ii cresti increderea de sine? Ofera-i oportunitatea de a invata tenis si va descoperi ce inseamna sa fii competitiv si sa iti doresti sa ajungi in topul clasamentului. Mai mult, pe langa faptul ca se va ambitiona sa castige intotdeauna meciurile din teren, isi va da seama cat de important e sa munceasca pentru a se bucura de rezultate. Castigarea unor competitii isi va pune amprenta asupra personalitatii sale.
2. Va deveni mai sociabil
Oricat de frumoasa si sincera ar fi interactiunea intre copii, nu toti prichindeii sunt sociabili la o varsta frageda. Daca si micutul tau are o astfel de problema, nu se joaca cu cei de varsta lui si prefera sa stea intotdeauna mai retras, poate ar trebui sa il inscrii la cursuri tenis. Aici, se va intalni pe teren cu alti copii, va socializa, va invata ce inseamna spiritul de echipa si va sti cum sa se faca remarcat.
Sportul antreneaza atat mintea si trupul, cat si sufletul. Copiii care fac sport sunt mai fericiti si se joaca mai bine impreuna. Orele petrecute in aer liber, alaturi de alti copii de varste apropiate, reprezinta o modalitate excelenta de relaxare pentru copilul tau. Dupa terminarea antrenamentului, roaga-l sa iti povesteasca cum s-a simtit pe terenul de joc, ce lucruri a invatat de la colegi si de la antrenori si intreaba-l cat de multumit este de rezultatele personale. Va fi dornic sa iti impartaseasca experienta lui.
3. Va sti sa ia cele mai bune decizii
Chiar daca nu va fi intotdeauna la inaltime, chiar si greselile din tenis il vor invata pe micutul tau cum trebuie sa ia cele mai bune decizii. Mai mult, fiecare experienta de joc ii va intari convingerea ca depinde doar de el sa aiba rezultatele pe care si le doreste. Va sti sa isi asume riscuri, dar va intelege si care sunt consecintele hotararilor sale din teren.
Cu alte cuvinte, participarea la cursuri tenis ii va contura personalitatea si ii va imbogati sufletul cu momente de-a dreptul memorabile, care nu pot fi uitate usor de catre un copil. De asemenea, sfaturile antrenorilor vor conta enorm in evolutia sa sportiva intrucat cu ajutorul lor prichindelul tau va simti sau nu sa mearga mai departe pe acest drum.

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Mini-tenis
Motricitate
Sanatate
Sport copii
Tenis copii

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip