April 16, 2021

Academia Victor Hanescu ofera burse copiilor talentati

Academia Victor Hanescu s-a nascut din credinta ca talentul, atunci cand este sustinut de un antrenament serios, reprezinta secretul succesului fiecarui campion. In Romania, accesul la sportul de performanta este adesea impiedicat de conditii materiale sau financiare, capabile sa demotiveze un copil talentat. Victor Hanescu isi aminteste cat de mult s-au complicat lucrurile atunci cand a hotarat sa treaca la urmatorul nivel:  
"Cand am inceput sa urc spre performanta, mi-a fost din ce in ce mai dificil. In principal din cauza lipsei de echipament, nu se gaseau rachete, nu existau prea multe sali de sport in care sa ma pot antrena pe perioada iernii." - Victor Hanescu
Prin intermediul academiei sale de tenis, Victor Hanescu sustine copiii talentati care isi doresc sa atinga performanta si sa concureze la nivel international. In acest moment, bursierii AVH sunt: Selma Cadar 18 ani, Ana Maria Kiszner 17 ani, Andrada Komarov 11 ani si Vlad Tugulescu 13 ani.
   
Selma Cadar este locul 3 in clasamentul national are 1 punct WTA si a participat la turneul Orange Bowl si la Eddie Herr la juniori.
Ana Maria Kiszner la 15 ani a castigat primul punct WTA si in acest moment este locul 26 in clasamentul national.    
Andrada Komarov este locul 32 FRT.
Vlad Tugulescu desi este locul 81 in clasamentul  national, determinarea sa si povestea personala l-au convis pe Victor Hanescu sa-i acorde o bursa in cadrul AVH.
                 
Conditiile in care se poate obtine  bursa AVH sunt:
 -       Pozitionare in clasamentul national;
 -       Varsta intre 10 -18 ani;
 -       Selectia se face de catre echipa de specialisti AVH in urma inscrierii jucatorului pe adresa de mail: contact@academiavictorhanescu.ro, unde se vor trimite datele de contact si CV-ul/ informatiile despre nivelul de pregatire al jucatorului.

Va dorim succes si asteptam vesti de la voi!

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Mini-tenis
Motricitate
Sanatate
Sport copii
Tenis copii

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip