June 9, 2023

Academia Victor Hanescu lanseaza AVH KIDS

AVH KIDS este noul brand al ACADEMIEI VICTOR HANESCU.
"Vom acorda atentie speciala zonelor de Minitenis si Beginner, reunite in proiectul AVH KIDS. Avem, in primul rand o echipa bine sudata, pregatita special sa lucreze cu cei mici. Am gandit orele astfel incat sa fie atractive, copiii sa invete prin joc. In plus avem multe surprize pentru ei: la fiecare antrenament energia, atentia si curajul sunt rasplatite. Dupa fiecare antrenament avem un castigator. Vom avea si o competitie lunara de casa, turneul AVH KIDS, special pentru copiii de la initiere si minitenis. Ne dorim sa primim cat mai multi micuti la AVH pe care sa-i ajutam sa descopere placerea de a juca tenis." - Victor Hanescu
AVH are 2 programe dedicate copiilor care abia deprind tainele tenisului:
- "Minitenis", dedicat copiilor cu varsta intre 4 si 7 ani, carora le oferim toate conditiile, inclusiv rachete si mingi, pentru a invata corect tenis:
        * 1/ 2/ 3 sedinte pe saptamana/ grupa: 40/ 65/ 85 euro/ luna;
- "Beginner", care se adreseaza copiilor peste 7 ani, cu 3 versiuni la pachetele de antrenament:
       * 2 sedinte: 1 h pe saptamana/ grupa - 80 euro/ luna;
       * 3 sedinte: 1 h/ 1,5 h/ grupa - 110/ 160 euro/ luna.
Studiile arata ca, tenisul este unul dintre cele mai sanatoase si lipsite de accidentari sporturi pe care copiii le pot practica, fiind totodata un sport care iti construieste increderea in sine. Te invata sa fii disciplinat si sa-i respecti pe ceilalti, dar peste toate, ofera un mediu foarte bun in care copilul poate face miscare sub o forma distractiva.
Dintre benefciile tenisului va enumeram:
- Dezvoltarea motricitatii si a coordonarii;
- Asumarea responsabilitatii;
- Dezvoltarea capacitatii de a gasi solutii;
- Deprinderea aptitudinilor sociale;
- Deprinderea tehnicilor de strategie si gandire in perspectiva;
- Dezvoltarea sanatoasa si armonioasa.
PROMOTII LA PACHETELE DE ANTRENAMENT
Pentru a inagura lansarea proiectului AVH KIDS, am facut reduceri generoase la pachetele de antrenament si incepand cu 15 februarie vom lansa campania 2+1 GRATIS!
Campania se adreseaza exclusiv pachetelor de Minitenis si Beginner.
Oferta este valabila in perioada 15.02.2019 - 30.03.2019, in limita locurilor disponibile. Mentionam ca cea de-a 3-a luna dintre cele 3 incluse in program este gratuita. Plata pachetului se poate realiza integral sau lunar, insa nu mai tarziu de a doua luna de antrenament.
Pentru informatii suplimentare sau pentru a cumpara pachetul 2+1 GRATIS, va rugam sa ne contactati la tel: 0738 855 561, la adresa de e-mail contact@academiavictorhanescu.ro sau pe site, accesand urmatoarea pagina: https://www.academiavictorhanescu.ro/contact.

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Mini-tenis
Motricitate
Sanatate
Sport copii
Tenis copii

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip