June 9, 2023

Academia Victor Hanescu aduce din nou in Romania un reputat antrenor de tenis din Italia

Este deja cunoscut faptul ca antrenamentele complete din cadrul Academiei Victor Hanescu reprezinta un format unic in tara noastra, care ofera ore de pregatire tehnico-tactica, fizica si mental-emotionala, specifica campionilor de talie mondiala.
La inceputul lunii noiembrie, ACADEMIA Victor Hanescu il va aduce pe unul dintre antrenorii importanti din tenisul mondial, Patricio Remondegui, pentru a tine cursuri de instruire si perfectionare cu antrenorii academiei. Aceste cursuri au rolul de a aduce tehnici noi de antrenament care sa faciliteze drumul sportivilor AVH spre inalta performanta.
Patricio Remondegui a antrenat jucatori italieni din top 50 WTA si ATP, este si membru important al Global Professional Tennis Coach Association (GPTCA), for al antrenorilor profesionisti condus de reputatul Alberto Castellani.
De asemenea, are o cariera si ca mental coach, colaborand cu International Sport Mental Coach Association (ISMCA). Participa ca lector la cursuri anuale in toata lumea. Ultimul eveniment de acest gen la care a fost lector a avut loc in luna iunie a acestui an, la Perugia, in cadrul unei gale alaturi de nume mari precum Toni Nadal, Perlas, Ljubicic, Mouratoglou, Norman sau Passos.

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Motricitate
Mini-tenis
Sanatate
Sport copii
Tenis copii

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip