AVH Kids - minitenis

Crestem campionii de maine

ACADEMIA VICTOR HANESCU

AVH Kids

Sportul este intotdeauna benefic in etapele de crestere si dezvoltare a copiilor! Dintre toate sporturile, tenisul are mai multe avantaje, deoarece mobilizeaza atat corpul, cat si mintea, in timp ce ii ajuta pe copii sa isi faca prieteni.
Cursurile de minitenis din cadrul Academiei Victor Hanescu se vor dovedi extrem de benefice in timp, gratie faptului ca acestea sunt recomandate de profesionisti si sunt adaptate conform cerintelor si nevoilor fiecarui copil in parte.
AVH
Avantajele cursurilor de minitenis!
✓ Tenisul il va disciplina si ii va dezvolta capacitatea de a rezolva rapid problemele. Un program ordonat poate avea un impact vizibil asupra copilului, care va invata valoarea timpului si va reusi sa isi prioritizeze activitatile in mod eficient. Perseverenta si disciplina nu se invata intr-o singura zi. Ele se exerseaza de-a lungul timpului, iar tenisul reprezinta un bun inceput!

✓ Tenisul exerseaza coordonarea si motricitatea. In timpul antrenamentului de minitenis, copilul va invata cum sa isi coordoneze mana cu privirea, atunci cand trebuie sa loveasca o minge care vine spre el. Mai mult decat atat, el va judeca viteza si forta mingii, astfel incat sa stie cand este momentul oportun sa loveasca. Tenisul creste copii inteligenti!

✓ Tenisul contribuie la dezvoltarea musculara si osoasa in perioada de crestere a copiilor. Incepand cu varsta de 4-5 ani, activitatea fizica ar trebui sa devina un obicei in viata celor mici. Importanta unei musculaturi puternice este de necontestat pentru o viata sanatoasa. Atunci cand joaca tenis, copilul se misca in fata si in spate, in stanga si in dreapta si parcurge distante considerabile pe teren. Cu timpul, el isi dezvolta armonios toata musculatura si dobandeste rezistenta fizica.

✓ Tenisul intareste mintea si dezvolta simtul responsabilitatii. Fiind un sport individual, acesta transforma fiecare reusita intr-o victorie personala. Astfel, tenisul construieste un psihic puternic, iar copilul va incepe sa isi asume faptele si consecintele.
AVH Kids, este programul nostru de antrenament minitenis si U10 se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 9 ani. Mingile, rachetele si terenul sunt adaptate varstei lor. Antrenamentele de minitenis sunt, in general, de grupa, iar invatarea se face prin joc, folosind tehnici speciale. La aceasta varsta, copiii pot face 2-3 antrenamente de 1 ora pe saptamana.

Dupa 6 luni de tenis, copiii pot deja sa joace peste fileul mic si pot exersa loviturile de baza.Pentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, la AVH avem o echipa bine sudata de profesionisti tineri si dedicati care sunt conectati cu noutatile in antrenamentul sportivilor de performanta. antrenorii care fac parte din proiectul AVH Kids au studii de specialitate, in lucrul cu segmentul de varsta 4-9 ani.