April 16, 2021

Academia Victor Hanescu in detaliu / Serviciile Academiei Victor Hanescu

Academia Victor Hanescu si-a deschis portile in anul 2016 si este astazi unul dintre cele mai bune centre de pregatire pentru tenisul de performanta din Romania. Impreuna cu echipa sa de experti in pregatire fizica, mental coaching si emotional coaching.

De cand am inceput sa joc, am simtit ca Romania are nevoie de o scoala de tenis serioasa, pentru ca lipseau multe lucruri si, bineinteles, organizarea. Parintii si copiii au nevoie de un loc in care sa vina cu incredere." - Victor Hanescu
Metoda AVH isi propune sa le dezvolte viitorilor campioni rezistenta fizica, spiritul de competitie, mentalitatea de castigator, concentrarea, anticiparea si tactica de joc. Aceasta combina tenisul cu educatia, astfel incat copiii sa invete cat mai multe despre responsabilitate si fair play, in timp ce isi formeaza propriile strategii, cu ajutorul antrenorilor experimentati.
Academia Victor Hanescu se concentreaza pe instruirea individuala, pornind de la pregatirea fizica si continuand cu pregatirea psihica si emotionala. Fiecare copil primeste o evaluare a progresului din sase in sase luni, iar parintii sunt invitati la un workshop special, pentru a intelege mai bine provocarile tenisului de performanta.

‍Pregatirea fizica
Tenisul a evoluat in multe feluri, iar un aspect important este reprezentat de pregatirea fizica a jucatorilor. Varsta nu mai reprezinta impediment in tenisul de performanta, atat timp cat copilul este talentat si antrenat corespunzator de specialisti. Acestia il vor invata cum sa-si coordoneze miscarile, astfel incat echilibrul, schimbarile de ritm si directie, miscarea picioarelor, anticiparea si intuirea mingii sa transforme imposibilul in posibil, posibilul in usurinta, iar usurinta in eleganta.Un alt aspect important al pregatirii fizice consta in prevenirea accidentarilor. Tenisul poate deveni, adesea, un sport agresiv, ce creeaza presiune asupra muschilor. De aceea, este neceser ca viitorul campion sa stie cum sa isi dozeze efortul si sa evite accidentarile pe teren.

Pregatirea psihologica si emotională
Jucatorii tenisului de performanta sunt recunoscuti pentru capacitatea lor de a trece cat mai repede peste o infrangere si de a se concetra mai departe in competitie. De asemenea, tenisul este un sport individual, iar echipa nu te poate ajuta prea mult atunci cand te afli pe teren. Importanta unui psihic antrenat este esenta victoriei, dar si a unei cariere de succes. La AVH, copiii isi dezvolta obiceiuri bune si devin constienti de calitatile si responsabilitatile lor.

Calendarul competitiilor
Copiii antrenati de Academia Victor Hanescu primesc consiliere pentru inscrierea la competitii de tenis, nationale si internationale, insotita de antrenamente personalizate in functie de tipologiile fiecarui concurs.

Nutritie
O veche sintagma spunea ca o minte sanatoasa are nevoie, in primul rand, de un corp sanatos. Astfel, la AVH ne asiguram ca nutritia este si ea la inaltimea unui viitor campion astfel ca, pe langa pregatirea fizica, psihologica si emotionala, abonatii pot manca sanatos la restaurantul din incinta.Pachetele propuse de Academia Victor Hanescu sunt dezvoltate pentru a raspunde nevoilor fiecarei persoane inscrise,iar preturile incep de la 50 euro/luna pentru minitenis si de la 490 de euro/luna pentru performanta. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati sectiunea "membership" a site-ul nostru

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Mini-tenis
Motricitate
Sanatate

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip