June 9, 2023

Evaluarea competentelor tehnice si fizice

Evaluarea competentelor tehnice si fizice precum si evaluarea motrica este un serviciu complex oferit de AVH si este menit sa-i ajute pe sportivi sa intelega care este nivelul de pregatire pe care l-au achizitionat in urma antrenamentelor de tenis si pregatire fizica.

Acest serviciu se adreseaza sportivilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani, dureaza 90 minute, plus intre 30 si 50 minute pentru evaluarea motrica si are 3 componente:
  • Evaluarea tehnico-tactica pentru joc tenis cu durata de 45 de minute cu Victor Hanescu;
  • Evaluarea pregatire fizica cu durata de 45 de minute, cuprinde testari specifice pentru pregatire fizica;
  • Evaluarea motrica cu durata intre 30 si 50 de minute.
Construirea unui atlet de succes incepe de la varsta de 8-9 ani si continua pana la varsta de 25 de ani cand isi atinge maturitatea fiziologica.

In toti acesti ani fiecare aptitudine de care sportivul/ sportiva are nevoie, se dezvolta treptat (viteza, forta, agilitatea, rezistenta, puterea, refacerea musculara).

Iata de ce iti recomandam acest serviciu in urma caruia vei obtine informatii complexe si valoroase.

In urma evaluarii pregatirii fizice vei afla: tipul de fibra, deficientele musculare, sistemul energetic pe care sportivul il foloseste prodominant, capacitatea pulmonara dezvoltata de sportiv.
Pentru ca un sportiv sa fie desavarsit are nevoie de o buna pregatire fizica, cele 45 de minute petrecute cu specialistii AVH iti vor spune care este nivelul tau de pregatire fizica.

In urma evaluarii tehnico-tactice vei afla: cum sunt loviturile tale si ce poti face diferit sa-ti imbunatatesti jocul. Un bun jucator de tenis are lovituri puternice si corecte, o tehnica buna ce trebuie insotita si de strategie, pregatire tactica.

In urma evaluarii motrice vei afla: daca exista vreun risc de accidentare, daca sunt probleme posturale, nivelul de ehilibru, daca exista modele/ scheme de miscare care sa limiteze performanta sportvului.

Concluziile si recomandarile AVH vor fi bazate pe sesiunile de evaluare si pe informatia pusa la dispozitie de sportiv in timpul evaluarii.

In urma evaluarilor, sportivul va primi un raport cu observatiile specialistilor AVH.

Costul acestui serviciu ce cuprinde evaluarea tehnico-tactica cu Victor Hanescu, evaluarea pregatiri fizice si evaluarea scheleto-musculara este de 150 EURO.

Inscrierile se fac la adresa de e-mail: contact@academiavictorhanescu.ro sau la tefelon: 0738 855 561.

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Mini-tenis
Motricitate
Sanatate
Sport copii
Tenis copii

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip