June 9, 2023

Cursuri de tenis pentru copii: asa ii dezvolti abilitatile!

Cat sunt mici, copiii nu se gandesc la performanta, medalii obtinute la concursuri nationale si internationale, recunoastere si aplauze. Tot ce isi doresc este sa fie fericiti, sa se joace, sa socializeze cu alti copii si sa descopere lucruri noi zi de zi. Prin inocenta lor, ei isi traiesc copilaria intr-un mod cu totul special, astfel ca este foarte greu sa le vorbesti la varste fragede despre ceea ce implica practicarea unui anumit sport, asa cum este tenisul.Totusi, chiar daca nu le poti insufla o anumita pasiune, le poti arata calea spre o modalitate eficienta de a-si dezvolta abilitatile si de a se cunoaste mai bine. Spre exemplu, daca iti vei inscrie prichindelul la cursuri de tenis pentru copii, acesta se va bucura de nenumarate avantaje. Iata doar cateva dintre acestea!
Tenisul, un sport pentru sanatate si dezvoltare armonioasa
Sportul alb este unul dintre cele mai indicate cand vine vorba de dezvoltarea armonioasa a copiilor. Acesta contribuie la mentinerea sanatatii, prin sporirea fortei si a agilitatii. De asemenea, are beneficii considerabile atat din punct de vedere social cat si psihologic.Printre avantajele unor cursuri tenis copii se numara:
  • cresterea capacitatii aerobe;
  • scaderea ritmului cardiac in repaus si a tensiunii arteriale;
  • imbunatatirea functiei metabolice;
  • cresterea densitatii osoase;
  • scaderea grasimii corporale;
  • imbunatatirea tonusului muscular, a fortei si a flexibilitatii;
  • cresterea timpilor de reactie;
  • o stare de spirit mai buna, pentru ca in timpul miscarii creierul elibereaza endorfine si serotonina;
  • stima de sine crescuta, gratie fizicului atletic dezvoltat si posturii corecte a corpului;
  • reducerea stresului;
  • imbunatatirea activitatii neuronale.
Cursuri de tenis pentru copii – cum iti motivezi juniorul?
Daca micutul tau inca nu cunoaste toate aceste avantaje sau poate nu a experimentat suficient cum e sa fii in teren si sa te bucuri de complexitatea si neprevazutul din joc, poate ar fi mai indicat sa il lasi pe el sa aleaga ce ii place si ce nu, in loc sa il fortezi.Testeaza-i puterea de concentrare si dorinta de a cunoaste lucruri noi, fa-i cunostinta cu antrenorii de cursuri de tenis pentru copii si lasa-l sa vada cum joaca alti sportivi. Astfel, isi va da seama cu adevarat, indiferent de varsta pe care o are, daca ii place cu adevarat sa fie in acel loc sau nu.Cu timpul, dupa ce va invata diferite tehnici de joc la antrenamente, va sti sa se impuna in teren si chiar sa castige meciuri importante. Jocul trebuie executat in primul rand din placere si mai apoi cu scopul de a face performanta, de a castiga si de a avea o recunoastere in viitor.Asadar, daca vrei ca micutul tau sa isi dezvolte abilitatile si sa cunoasca universul acestui sport maret, inscrie-l la cursuri tenis copii si ofera-i libertatea de a decide ce ii place cu adevarat. Iti va multumi peste ani ca i-ai aratat cat de placuta si motivationala poate fi practicarea unui sport inca de la o varsta frageda, mai ales daca acel sport ofera atat de multe beneficii pe termen lung, asa cum este tenisul.

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Mini-tenis
Motricitate
Sanatate
Sport copii
Tenis copii

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip