April 16, 2021

Scrisoare de apreciere

In spatele fiecarui success exista mai multi oameni care, prin modul lor de a fi sau prin ceea ce fac, te imping de la spate ca sa poti face lucruri marete. Sunt acele mici cuvinte sau gesturi de apreciere care inseamna totul pentru cel care le primeste, pentru ca iti arata ca esti pe drumul cel bun, te motiveaza si iti insufla avantul succesului.
In cazul meu, toate aprecierile pe care le-am primit zi de zi de la antrenorul meu, d-nul Firicel Tomai, m-au ajutat sa devin persoana care sunt astazi. La initiativa Sissi, i-am scris si eu o scrisoare de apreciere:
Stimate domnule profesor Firicel Tomai,  
Cand am fost provocat sa scriu o scrisoare de apreciere unei persoane speciale din viata mea profesionala, m-am gandit din prima la dumneavoastra pentru ca sunteti cel care m-ati format ca sportiv, ca atlet si, pe alocuri, mi-ati format si caracterul.
Am ales sa va scriu dumneavoastra pentru ca am construit impreuna un palmares sportiv timp de 15 ani, inca de pe vremea cand abia intrasem in posesia primului meu buletin de identitate.
Dumneavoastra ati fost cel care m-ati descoperit, intamplator, si mi-ati acordat nu doar increderea dvs, dar m-ati ajutat sa cred in mine. Ati fost primul care mi-a spus, si apoi mi-ati repetat in nenumarate randuri, ca o sa ajung un jucator de top pe plan international. Mi-ati spus acest lucru atat de des, incat am ajuns si eu sa cred asta!
Imi amintesc si acum ca, la inceputul colaborarii noastre, mi-ati luat apararea in fata prietenilor dvs, care nu credeau in mine pentru ca ma considerau prea inalt sau prea slab. Le-ati demonstrat usor-usor acelorasi prieteni ca toata aceasta proiectie pe care dvs o faceati asupra viitorului meu in lumea tenisului nu era doar visul unui barbat de 26 de ani, ci al unui om cu o intuitie deosebita, cu o abilitate aproape perfecta de a descoperi talente.
De-a lungul anilor, mi-ati fost si mama si tata, si prieten si antrenor si mentor, si mi-ati stat alaturi chiar si in momentele in care nu aveam bani cu care sa va rasplatesc pentru munca si efortul dvs. Dumneavostra ati avut cel mai mare impact in tot ceea ce am facut in cariera mea si in viata mea profesionala.
Da, stiu ca nu va place sa fiti in lumina reflectoarelor, sa fiti prezentat ca o vedeta, insa, pentru mine, ati fost si ati facut toate aceste lucruri si chiar mai mult.  
Prietene drag,
Iti multumesc si te apreciez pentru fiecare vorba buna pe care mi-ai adresat-o, pentru ca m-ai impins de la spate sa-mi depasesc limitele si barierele, ca mi-ai fost alaturi atatia ani de zile, ca m-ai vazut si ai crezut in mine, ca mi-ai insuflat energia de a ajunge acolo unde ne-am dorit impreuna!  
Cu mult drag,
Victor Hanescu
Pentru ca aprecierea este punctul de plecare al tuturor realizarilor, va invit si pe voi sa intrati pe sissiromania.ro si sa va aratati aprecierea fata de persoanele speciale din viata voastra!
Cuvintele voastre il vor stimula pe destinatar sa prinda aripi si va pot aduce premii!

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Mini-tenis
Motricitate
Sanatate
Sport copii
Tenis copii

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip