June 9, 2023

3 semne care iti arata ca micutul tau poate deveni un campion in tenis pentru copii

Orice parinte isi doreste ce e mai bun pentru copilul sau. Tocmai din acest motiv, multi dintre parinti isi invata micutii inca de mici sa practice diferite sporturi sau hobby-uri spre care observa ca au inclinatie. Nu este foarte greu sa iti dai seama daca juniorul tau este facut pentru a practica un sport de anvergura tenisului la cel mai inalt nivel.
Iata 3 semne care iti vor arata ca trebuie sa iti inscrii copilul la cursuri de tenis pentru copii pentru a-i spori sansele de a deveni un jucator profesionist!
1. Are un spirit competitiv
Copilul tau este foarte competitiv atunci cand vine vorba de jocuri, teste sau competitii sportive? Este suparat atunci cand pierde si in culmea fericirii cand castiga? Inseamna ca are o ambitie iesita din comun pentru a fi lider si a castiga ceea ce i se cuvine, tocmai de aceea ar trebui sa te indrepti spre cursurile de tenis din cadrul Academiei noastre. Aici vei afla toate informatiile despre cursuri tenis copii: preturi, program, antrenori, teren etc.
Chiar daca este o fire mai impulsiva si se consuma enorm atunci cand rateaza o lovitura sau pierde un meci, copilul tau va invata cum sa isi stapaneasca dorinta de a castiga de la cei mai buni antrenori din echipa noastra. Mai mult, el va invata sa foloseasca aceasta "sete" de competitie in avantajul lui, iar prin experienta jocurilor si concursurilor la care va participa va sti sa dea tot ce are mai bun.
2. Are intotdeauna initiativa
Daca micutul tau iti vorbeste despre sport sau iti cere sa il duci la un "joc", lasa-l sa incerce ceea ce ii place si sustine-l pentru a-si indeplini visul. Ofera-i libertatea de a incerca din fiecare, inclusiv din a testa acele cursuri de tenis pentru copii, pentru a vedea daca i se potrivesc. Daca isi alege singur drumul, inca de la o varsta frageda, si este foarte hotarat in ceea ce priveste viitorul sau, inseamna ca ai un copil ambitios, muncitor si foarte dedicat, calitati pe care doar un sportiv de performanta le poate avea.
3. Este determinat
Sa ai un copil care nu se indeparteaza de la obiectivul sau, indiferent de natura acestuia, este o incantare pentru orice parinte. Daca micutul tau prefera sa isi petreaca timpul liber muncind pentru idealurile sale in sala de sport sau la antrenamente, in loc sa se joace sau sa se plimbe in aer liber cu prietenii, inseamna ca este capabil de sacrificiu si ca isi doreste, mai mult ca orice, sa iasa invingator din propria lupta. Drumul sau va fi pavat cu medalii, daca va munci ore in sir pentru pasiunea pe care o are. Incearca sa ii fii alaturi atat la bine, cat si la greu si cu siguranta te vei bucura impreuna cu el de reusita lui exceptionala!
Dupa cum vezi, acestea sunt doar cateva dintre calitatile pe care le poate avea prichindelul tau si care te pot face sa te gandesti la o cariera in domeniul sportului.
Te asteptam impreuna cu micutul tau in cadrul Academiei, pentru a-i vedea personal pe viitorii campioni de maine ai Romaniei.
Unul dintre ei poate fi si copilul tau!

Heading

No image
Categorii
Tenis
Etichete
Academia de tenis
Activitati sportive
After school
Antrenament familie
Coordonare
Cursuri de tenis
Dezvoltare emotionala
Joaca tenis
Mini-tenis
Motricitate
Sanatate
Sport copii
Tenis copii

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip