CURSURI TENIS COPII SECTOR
1, 2 SI 3

Academia Victor Hănescu crede in performanta la nivel inalt.

ACADEMIA VICTOR HANESCU

AVH Kids

Cursuri tenis copii sector 1, 2 si 3

Inscrie-ti copilul la cele mai bune cursuri de tenis pentru copii sector 1, 2 si 3.Academia Victor Hanescu ofera servicii profesionale!

Cu rol esential in dezvoltarea armonioasa a organismului atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, sportul este extrem de benefic pentru copii, cu atat mai mult daca este practicat de la o varsta frageda.
AVH
Dintre toate sporturile, tenisul este de departe cel mai frumos si mai incurajator, intrucat ofera perspectiva unei evolutii profesionale si scoate la lumina aptitudini si calitati de strategie, coordonare, rezistenta si orientare spre rezultat.

Acesta contribuie la crearea ideii de disciplina si la conturarea personalitatii si ofera mari satisfactii pentru cei mici.Academia Victor Hanescu ofera cele mai bune cursuri de tenis pentru copiii din sector 1, 2 si 3 sau de oriunde va aflati in Bucuresti.

Avem o echipa de specialisti si antrenori care sunt gata sa ii transforme pe juniorii de astazi in campionii de maine.

Cursurile de tenis pentru copiii din sector 1, 2, 3 sau de oriunde va aflati in Bucuresti, sunt menite sa ii faca pe micuti sa deprinda corect tainele sportului alb si sunt gandite in asa fel incat fiecare jucator sa simta o evolutie pe parcursul lor.

Antrenorii din cadrul AVH au toate calitatile necesare pentru a-i instrui pe copii si pentru a le arata ce inseamna cu adevarat drumul spre performanta.
Inscrie-ti copilul la cursuri de tenis pentru copii, fie ca locuiti in (sector 1, 2 si 3) sau oriunde in Bucuresti si cu siguranta te vei bucura alaturi de el de cele mai bune rezultate.
Inscrie-ti copilul la cele mai bune cursuri de tenis pentru copii (sector 1, 2 si 3) si ajuta-l sa isi indeplineasca visul de a deveni un jucator profesionist

Activitatea din cadrul AVH este special conceputa pentru varsta si abilitatile copiilor. Terenurile pe care se desfasoara aceste cursuri de tenis pentru copii (sector 1, 2 si 3) sunt intretinute pana la cele mai mici detalii, astfel incat copiii sa se bucure de sport cat mai mult si sa se simta in largul lor jucand tenis. Planul de antrenament din cadrul academiei este structurat pe etape, in asa fel incat sportivul se va dezvolta in propriul sau ritm.
AVH
Ne dorim ca micutii sa dezvolte o pasiune si sa execute corect fiecare miscare la antrenamente.

La Academia Victor Hanescu, acestia isi vor dezvolta aptitudinile si se vor pregati mental, fizic si practic pentru o posibila performanta. Fiecare copil este invitat sa isi descopere abilitatile in cadrul acestor cursuri de tenis pentru copii (sector 1, 2 si 3).

Determinarea si spiritul competititv sunt calitati importante ale oricarui mare jucator de tenis, prin urmare acestea vor fi antrenate inca din prima zi.Cursantul va fi incurajat constant si sustinut cu cele mai bune sfaturi si informatii din domeniu, astfel incat sa isi imbunatateasca tehnica si sa devina un jucator profesionist.

Specialistii AVH vor monitoriza atent fiecare copil in parte, astfel incat punctele forte sa fie valorificate pe toata durata antrenamentului.Academia Victor Hanescu crede in performanta la nivel inalt!