ANTRENAMENT TENIS DE CAMP

Academia Victor Hanescu ofera cele mai bune cursuri de tenis de camp si are o echipa de traineri si specialisti pregatiti sa antreneze viitorii campioni.

ACADEMIA VICTOR HANESCU

Antrenament tenis

Tenisul este un sport indragit atat de amatori, cat si de profesionisti, insa vine in fata iubitorilor de sport cu cele mai mari provocari. Cei care vor sa participe la un antrenament tenis de camp o pot face la Academia Victor Hanescu din Bucuresti, locul in care vor descoperi cat este de interactiv jocul de tenis si cum te poate transforma complet ca persoana, la orice varsta.

Copiii pot fi modelati cel mai usor, mai ales daca manifesta un interes pentru jocul de tenis inca de la o varsta frageda. Orele noastre de initiere pentru copii in cadrul unui antrenament tenis de camp au cateva atuuri importante. Mai exact, acestea sunt menite sa ii faca pe juniori sa deprinda corect sportul si sunt gandite in asa fel incat copilul sa practice acest sport cu drag, nu din obligatie.
Gratie echipamentelor moderne si echipei de profesionisti, un antrenament tenis de camp la Academia Victor Hanescu din Bucuresti este modul ideal prin care copilul tau poate invata cum sa se dezvolte pe plan personal. Tenisul stimuleaza, incurajeaza si te face sa devii mai bun de la un joc la altul. Chiar si atunci cand pierzi, este mai important sa te bucuri de joc si sa constientizezi apoi punctele slabe, decat sa te focusezi pe nereusita.

Terenurile noastre de camp au dimensiuni potrivite si sunt menite sa ii faca pe jucatori sa se simta in largul lor cu oricare dintre antrenorii nostri, jucatori profesionisti de tenis si cei mai indragiti antrenori de copii. Obiectivul echipei din cadrul Academiei Victor Hanescu este acela de a aduce sportul mai aproape de cei tineri, astfel incat copiii de astazi sa devina campionii de maine. Juniorii trebuie sa vina cu placere la un antrenament tenis de camp, dar sa nu uite lectiile invatate, pentru a putea sa joace cat mai corect cu putinta.
AVH
✓ Este foarte important ca orice jucator sa vina cu drag la un antrenament tenis de camp din cadrul Academiei noastre. Dupa ce se va antrena cu cei mai buni profesionisti in domeniu si va invata tacticile sportului alb, va fi decizia lui daca va continua sau nu sa faca performanta sau sa-l practice de placere, in timpul liber.

✓ Din punct de vedere psihic, trebuie sa fii foarte echilibrat, daca iti doresti sa duci tenisul la un alt nivel. Ori copiii de la Academia Victor Hanescu se pregatesc si din punct de vedere psihic, nu doar fizic, astfel incat sa poata face fata tuturor provocarilor initiate de sportul in sine si, totodata, de imprectibilitatea adversarului.
ACADEMIA VICTOR HANESCU
Pe langa castigarea meciului, jocul executat corect si fairplay-ul ar trebui sa fie prioritare in strategia oricarui jucator de tenis. Avand un set de valori si principii, tanarul jucator va invata sa isi respecte adversarii, sa accepte atunci cand greseste si sa se ambitioneze atunci cand vrea sa castige. Secretul succesului consta in asumare, foarte multa munca, determinare din plin si o doza de optimism. Cu aceste atuuri, micii jucatori de tenis de azi vor fi marii sportivi de neinvins de maine.
Iti multumesc pentru incredere

Stiu ca ceea ce te-a adus pe aceasta pagina este pasiunea pentru tenis de aceea, impreuna, putem crea o echipa de succes!

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Mesaj trimis

Multumim pentru mesaj. Revenim cu un raspuns cat putem de repede!
Oops! Trimiterea mesajului a esuat, te rugam sa incerci din nou!

Detalii contact

Social media